Het Team

Het begon allemaal met een oproep op motormaniacs.nl in 1999.

Rob van Rijnswou had het plan om van Nederland naar Australië te rijden in ongeveer 4 maanden. Na een half jaar (begin december 1999) reageerde Martin de Jong om eens te kijken wat de plannen exact waren. Een weekje later reageerde ook Ward Platzbeecker. Het klikte wonderwel tussen 3 eigenwijze motormannen.

De plannen werden verder uitgewerkt en in augustus 2001 vertrok “het team” op weg naar Australië. Uiteindelijk  hebben we Bali (Indonesië) als 1 team weten te bereiken en vonden het toen tijd om weer naar huis te gaan.

Nadat Ward terug was van zijn tocht door West-Afrika in 2003, werd er gestart met de voorbereidingen voor de Zuid-Amerika trip die uiteindelijk heeft plaatsgevonden in 2005.

In 2007 werd er een trip gemaakt naar Centraal Azië (retourtje Mongolië genaamd). Deelnemers aan deze trip waren Rob, Martin, Pleun en Ward.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom zijn de koppen in 2010 weer bij elkaar gestoken. Dit maal betreft het een trip van Nederland naar Zuid Afrika welke zal plaatsvinden in het najaar van 2011.

Het bijzondere aan deze trip is dat we een dame in ons midden hebben. Haar naam is Kathrin Obler (vriendin Ward). Kathrin zal de reis op haar eigen motor afleggen.

Martin en Rob zullen de reis opdelen in twee stukken. Martin neemt het deel van Nederland tot Kenia voor zijn rekening, Rob Zal vanaf daar het stuur overnemen van Martin en de motor van Martin veilig naar Zuid Afrika brengen.